logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-10-24 23:33
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
A fitnesz és testépítés magyar bajnokai
Magyarország legnépszerűbb sportjai közzé tartozik a fitnesz, a testépítés! A magyar, nemzetközi, és világsikereknek se szeri, se száma, így méltán mondhatjuk el, hogy egyúttal ez az egyik legeredményesebb sportnak számít. További részletek a linken!
Radar ajánlat
Bomba jó
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-09-16 18:54
SzakemberDIRECT kiemelés Top csomag 365 nap tripla marketing
Esztergom
0 Ft
Hogyan találtam állást a SzakemberDIRECT-en?
Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet!
Radar ajánlat

Feladva:2018-07-24 09:48
Taksony
233 000 Ft
Gyártósori összeszerelő
Német tulajdonú multinacionális vállalat keresi Munkatársait optikai kábelek és csatlakozók szerelésére. Ha szeretnél egy megbízható, családias hangulatú munkahelyen dolgozni, Nálunk a helyed! Cserébe csak annyit kérünk, hogy a munkádat végezd a legjobb tudásod szerint és a lehető legnagyobb erőbedobással. Jelentkezz hozzánk, ha  Van minimum általános iskolai végzettséged,  Fontos számodra a barátságos és családias környezet,  Jó a kézügyességed és ezt használnád szívesen munkád során is,  Szereted az aprólékos, pontosságot, teljes odafigyelést igénylő feladatokat,  Megnyugtat, hogy rutinból végezhető a munka, egyértelmű elvárásokkal,  Hosszú távra tervezel,  Szempontnak számít, hogy Te is fontos legyél a cégnek, ahol dolgozol. Amit kínálunk Neked:  Bejelentett munka, napi 8 órás munkaidő,  Versenyképes kezdőbér, mely emelkedhet, ha ügyesen dolgozol,  Kiemelkedő cafeteria, választható elemekkel,  Jelenléti és teljesítmény jutalom, ez csak rajtad múlik!  2 vagy 3 műszakos munkarend,  Túlórázási lehetőség. Ingyenes dolgozói buszjáratok indulnak a következő településekről: Szigethalom, Tököl, Szigetszentmiklós, Kiskunlacháza, Áporka, Dunavarsány, Dabas, Bugyi, Délegyháza. Várjuk nyugdíjasok és megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését is!

Feladva:2017-11-26 15:54
Taksony
10 000 Ft
Bundás szánkót keresek!
Képen látható szánkót keresem. Szin mindegy :)