Ajánlói Link másolása
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok!
kep Galéria
kep
kep
Feladva:2018-09-16 18:45
MarketingMentorod.hu kiemelés Extra csomag 365 nap marketing
Kalocsa
0 Ft
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok!
Nyutali Norbert számtalan dobogós helyezése mellett az elmúlt 2 évben 4 kupát nyert meg, így méltán mondhatjuk, hogy igazi sikertörténet az Ő sportolói pályája, bár még csak az elején tart!
Radar ajánlat
Elérhetőségek
Visszahívást kérek.
Facebook oldal.
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! - Hireink.hu

Nyutali Norbert számtalan dobogós helyezése mellett az elmúlt 3 évben 4 kupát nyert meg, így méltán mondhatjuk, hogy igazi sikertörténet az Ő sportolói pályája, bár még csak az elején tart!

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek? További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

2016-ban és 2018-ban Norbi rengeteg 2. és 3. helyezés ért el athletic testépítőként. Emellett a hódmezővásárhelyi Kriko Kupa 5.0 Magyar bajnokság athletic open kategória bajnoka,  a romániai, Lugos és Temesvár Florin Teodorescu emlékverseny athletic kategória 1. és 2. helyezettje, a tatai Mad Max open verseny athletic open kategória bajnoka, és a győri Krypta Trófea Kupa atheltic open kategória bajnoki címét is megszerezte. Norbi fő segítője és edzője az első képen mellette látható Kristó Endre fitnesz edző.

Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 1 - hireink.hu

Norbi, azok közzé tartozik, akik Arnold Schwarzenegger filmjein nőttek fel. Természetesen szeretett volna úgy kinézni, mint Arnold, ezért 16 évesen elkezdett testépítéssel foglalkozni. Ezt következően edző lett és fontosnak tartotta, hogy versenyzőként is megmutassa magát. Kétségtelen tény, hogy ez neki nagyon jól sikerült!

Már gyerek koromban is szerettem volna edző lenni és ezt hamar elérni. Viszont úgy gondoltam, hogy sokkal hitelesebb tudnék lenne, ha én magam mutatom meg, hogy hogyan lehetek a versenyeken sikeres.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Nyutali Norbert.

Én úgy gondolom, hogy - mint bármelyik más sportágat  -, a testépítést is csak szívvel-lélekkel lehet csinálni, különben nem juthatsz el a hőn áhított csúcsig. Nem könnyű az étkezést és az edzést úgy összeigazítani, hogy végül az a kellő formát eredményezze.

 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 2 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 3 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 4 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 5 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 6 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 7 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 8 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 9 - hireink.hu
 

Norbi évek óta dolgozik személyi edzőként. Az elmúlt pár év versenyzői tapasztalatai hozzájárultak ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudja nyújtani azok számára, akik őt választják edzőnek.

Olyan sok versenyen vettem részt és annyi mindent tapasztaltam ez alatt az időszak alatt, hogy ezt a tudást szívesen átadom azoknak, akik engem választanak.” – foglalta össze Norbi a gondolatait.

Sok sikert kívánunk neki a következő versenyszezonhoz!

Ha fontos neked a sport, az egészségesebb élet, vagy szeretnéd elérni az áhított testformát, akkor keresd Nyutali Norbertet a kalocsai Fit World teremben vagy az elérhetőségein.


Nyutali Norbert elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Facebook  oldala

 

Hireink.hu   Petrován Pál Hirszerkesztö 

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

MarketingMentorod.hu


Iratkozz fel a Hireink.hu nyereményjátékára, majd oszd meg ezt a cikket a Facebookon, és nyerd meg a

200 ezres ajándékunkat


továbbá, ha a cikkben szereplőtől veszel igénybe szolgáltatást, vagy ha Te magad is kérsz hasonló jellegű cikket, megnyerheted az

1 milliós fődíjunkat is!A nyereményjáték elindításához kattints a Feliratkozásra!


FELIRATKOZÁS

 

A nyereményjátékra történő feliratkozásodról és a további részletekről, megerősítő emailben tájékoztatunk! Ne felejtsd el megosztani ezt a cikket, mert különben nem vehetsz rész a nyereményjáték sorsolásán!!!

 

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!